Ta bort godartade hudförändringar

Kryoterapi & kirurgisk excision

Kryoterapi (”kall kirurgi”) är en mycket effektiv och snabb behandling för att ta bort godartade hudförändringar på några sekunder. Behandlingen är säker, snabb och smärtfri. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Dermapen Cryo endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen även kan behandlas säkert.


Vid behov tar vår Kirurg bort hudförändringar med konventionell metod som kniv, nål och tråd, dvs kirurgisk excision.


INDIKATIONER

- Pigmenteringar/åldersfläckar

- Vårtor

- Körsbärsangiom

- Fibrom

- Skinflikar

- Seborroiska keratoser (mjältvårtor)PRISER - CRYOPEN

Angiom/spiders/skintags/fibrom/vårtor/pigmenteringar.


2 BEHANDLINGSOMGÅNGAR INGÅR I PRISET.

1-2 st 1450 kr

3-5 st 1850 kr

6-10 st eller fler 350 kr/st

 

PRISER - KIRURGI

               Från 3000krHUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

En koncentrerad högtrycksståle av flytande kväveoxid, N2O, ”fryser bort” hudförändringen med hög precision på ett säkert och effektivt sätt. Behandlingen gör inte ont men en mycket lätt ”brännande” eller ”stickande” känsla kan uppstå. Kylan i sig har en bedövande effekt så ingen annan bedövning krävs. Tack vare den höga precisionen påverkas bara själva hudförändringen av behandlingen, inte vävnaden runt omkring.

Efter behandlingen kan området behöva skyddas med ett plåster och ev. smörjas in.
VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?

Den ”brännande” eller ”stickande” känslan kan kvarstå några minuter efter själva behandlingen. I vissa fall kan en vattenblåsa bildas, som lägger sig inom ett par timmar, max ett par dagar. Märket försvinner efter 1-3 veckor, i ansiktet behövs det ofta 2 behandlingsomgångar.

Var noga med att skydda det behandlade området mot solen, med ett effektivt solskydd. Behandlingen har relativt låga risker men i sällsynta fall kan följande biverkningar uppstå: pigmentförändringar och hårsäcksskada. En uppföljning kan behövas efter 2-4 veckor för att säkerställa slutresultatet.
Vi erbjuder räntefri avbetalning i samarbete med Medical Finace